Una Rínxo1s d’0r numèrica!

Avui les nenes i els nens d’I4 han pujat a la biblioteca a escoltar la història de laRínxols d’or i els tres ossets però en una edició ben especial, amb fantàstiques il·lustracions d’Olivier Douzou (Kalandraka, 2022). L’artista depura els personatges fent servir números i altres signes matemàtics per representar-los, tot jugant amb la figura-fons i una gamma minimalista de colors plans. L’efecte visual, així com la traducció de Teresa Duran al català – amb un petit osset divertit i tendre, i sense cap modificació en la trama -, fan que sigui una de les versions actuals de contes populars en format àlbum que més ens agraden.

Ben inspirats per l’estil Douzou hem creat els nostres personatges combinant números i colors tot formant històries ben estrafolàries!

Mireu com han quedat!

Si voleu seguir indagant en l’univers de la Rínxols d’Or, us deixem les nostres edicions, versions i adaptacions preferides d’aquest conte i tres versions narrades, la de Gisela Llimona, Una mà de contes i la d’Ada Perellada:

I si el que us interessa és seguir l’interessantíssim treball de l’Olivier Douzou aquí algunes de les seves obres (per desgràcia només ‘Lobo’ ha estat traduït al castellà):

Aquesta entrada s'ha publicat en Activitats, Contes, Hora del Conte i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari